Caffe Pascucci

História a súčasnosť CAFFE PASCUCCI
AZIENDA

Príbeh rodiny Pascucci s obchodovaním s kávou začal na konci 19. storočia, kedy bola káva v našej oblasti málo známa.

Spoločnosť sa pôvodne zaoberala predajom rôznych potravinárskych produktov, ako aj kávy až do konca roku 1950. V tomto období bola káva zväčša distribuovaná predovšetkým na rodinné použitie. Spotreba nápojov v reštauráciach a baroch bola stále založená na vínach a ďalších alko a nealko nápojoch. Avšak s rastúcou spotrebou kávy v domácnostiach sa postupne káva stávala neodmysliteľnou súčasťou barov a reštaurácií.

V roku 1970 sa Alberto Pascucci spolu so svojím synom Máriom rozhodli úplne opustiť sektor potravín a venovať sa výlučne praženiu kávy pre prípravu espressa.

AZIENDA-IVýroba kávových zmesí, ktoré boli pevne spojené s prípravou espressa bola stále skôr obmedzujúca , ale rozhodnutie pokračovať touto cestou bolo jasné a prinieslo výsledky, predovšetkým na konci osemdesiatych rokov , kedy sa stala káva z pražiarne Pascucci vedúcou espresso značkou vo svojej oblasti.

Dnes je značka Pascucci zastúpená v mnohých krajinách sveta a oceňovaná pre vysokú kvalitu svojich produktov.

Pražiareň Pascucci je situovaná na približne 4.000 metroch štvorcových a je jednou z najlepších pražiarní kávy v Taliansku vďaka špičkovej technológii a riadeniu kvality.

 

Jedným z faktorov úspechu firmy bola nutnosť udržať „tradičné praženie“ pomocou najlepšej technológie v spojení s najvyššou kvalitou zelenej kávy, tradičným systémom praženia, technológiou výroby najvyššej kvality a presného riadenia kvality.

Naše súčasné pražiace stroje používajú tradičné systémy nepriameho ohňa a pomalého praženia, ktoré sú najvhodnejšie pre espresso kávu.

Produkty značky PASCUCCI  znamenajú kvalitu a predovšetkým možnosť pre spotrebiteľov vybrať si z rozsiahleho sortimentu.

Jedným z dôvodov úspechu našej koncepcie je obrovské množstvo kávových špecialít (teplé aj studené), ktoré máme obsiahnuté v ponuke. Zákazníci si tak majú možnosť vychutnať kávu pripravovanú na viacero spôsobov.

Kontaktujte nás...

AKO SA RODÍ ZRNKO KÁVY


LOGÁ PASCUCCI - I