Skrolujte nižšie
Späť domov

BAROVÉ ZARIADENIA

Postrehli ste, že originálny dizajnový projekt vysokej kvality
zvyšuje ziskovosť podniku?

BAROVÉ
Viac info
Proces //

Ako to robíme...

Pracovný Proces

Originálny dizajnový projekt vysokej kvality zvyšuje zisk – to dokazujú v praxi mnohí naši zákazníci. Profesionálnym prístupom sa vyhnete mnohým bežným chybám, minimalizujete náklady na realizáciu a vyberiete ten najlepší spôsob, ako preniesť vaše nápady na úspech.

KÁVOVARY

1/5
01. -

KÁVOVARY

Začína to pocitom alebo myšlienkou
Koncept interiérového dizajnu je ústrednou témou, na ktorú sa zameriavajú všetky dizajnové prvky. Existuje najskôr, ako myšlienka a do reality sa dostáva prostredníctvom starostlivého plánovania. V najlepšom prípade je koncept interiérového dizajnu vizuálnou témou, ktorá evokuje špecifickú náladu strategickým využitím farieb, priestoru a štýlu. Materiál, téma, farby, názov ulice alebo odkaz na historické okolnosti aj to sú inšpirácie pre nastavenie konceptu. Fantázii sa medze nekladú -limitom je len realizovateľnosť našich nápadov.

Váš priestor bude hovoriť o Vás a pocit z neho by mal byť nezabudnuteľný.

UMÝVAČKY SKLA A RIADU

2/5
02. -

UMÝVAČKY SKLA A RIADU

Hlavne v dnešnej dobe „covidovej“ je čistota a hygiena základ každej prevádzky. Nielen preto, že to vyžadujú smernice a nariadenia štátnej správy, ale hlavne preto, aby ste chránili vašich zákazníkov a samozrejme aj vašich zamestnancov.

Umývačka skla resp. riadu je preto už považovaná za základné vybavenie každej prevádzky, ktorá to v podnikaní v gastrosektore myslí naozaj vážne.

Skúsenosti, kvalita, výkon, spoľahlivosť sú silné stránky umývačiek, ktoré ponúkame našim zákazníkom. Nie sú to jednoduché stroje, ale technológia a inovácie spojené so štúdiom profesionálov v tomto sektore zabezpečujú to, že dokážeme splniť všetky požiadavky kladené na perfektnú čistotu.

Naše umývačky sú tiež synonymom ekologickej udržateľnosti a vždy dbáme na to, aby produkty, ktoré našim zákazníkom ponúkame boli ohľaduplné k životnému prostrediu, efektívne a úsporné.

VÝROBNÍKY ĽADU

3/5
03. -

VÝROBNÍKY ĽADU

Výrobník ľadu je dôležitou súčasťou každej prevádzky či už sa jedná o kaviareň, bar alebo reštauráciu. Má široké využitie v profesionálnej gastronómii, a preto treba pri jeho výbere brať na zreteľ to, na aký účel ho chcete využívať a taktiež aký výkon (kapacitu výroby) zvoliť.

Poradíme Vám s výberom typu výborníka ľadu (kalíškový, kockový, drvený atď.), s jeho výkonom a kapacitou a taktiež zabezpečíme jeho odbornú montáž.

Výrobníky ľadu, ktoré zákazníkom ponúkame sú založené na prevádzkovej a výrobnej efektívnosti. Kritérium účinnosti zahŕňa úsporu energie a vody, ako aj jednoduchosť údržby a opráv. Kladieme taktiež dôraz na rešpektovanie životného prostredia ako aj na implementáciu eko-udržateľného kódexu správania.

CHLADENIE A VÍRIVKY

4/5
04. -

CHLADENIE A VÍRIVKY

Sme dodávatelia profesionálnych chladiacich zariadení pre všetky typy gastroprevádzok.

Pracujeme s poprednými a renomovanými výrobcami z celého sveta. V našom sortimente nájdete profesionálne chladiace a mraziace zariadenia, taktiež vstavané chladiace a mraziace boxy, pod pultové barové chladničky, výčapnú techniku a taktiež zákuskové vitríny (obslužné, prístenné..), či už voľne stojace alebo zabudovateľné v rámci barového zázemia Vašej prevádzky.

Zo širokého portfólia značiek a produktov vyberieme každej gastro prevádzke na mieru to najvhodnejšie a nákladovo najefektívnejšie riešenie. Ponúkame nielen efektívny pomer ceny a kvality, ale aj montáž, servis, záručný a po záručný servis.

UMÝVANIE A ZMÄKČOVANIE VODY

5/5
05. -

UMÝVANIE A ZMÄKČOVANIE VODY

Veľmi dôležitou podmienkou správneho fungovania akéhokoľvek spotrebiča v barovom zázemí alebo v kuchyni Vašej prevádzky je správne nastavenie tvrdosti vody, ktorú spotrebiče používajú pre svoju prevádzku.

Tvrdosť vody má vplyv na jej chuť, výsledok umývania a prevádzkovú spoľahlivosť zariadení. A to spravidla na ich výhrevné elementy (telesá v bojleroch, umývačkách, konvektomatoch, kávovaroch ), trysky (nástreky u výrobníkov ľadu, konvektomatov, kávovarov) či sondy (bojlerov). V prípade nánosu vodného kameňa dochádza k prehrievaniu telies, nekvalitnému umývaniu, výrobe nekvalitného ľadu, či nesprávnej funkcii stroja. Toto všetko sa odzrkadlí na zvýšenej spotrebe elektriny, technických problémoch na zariadeniach a v niektorých prípadoch aj na chuti produktu, ktorý sa na danom zariadení pripravuje. Preto je veľmi dôležité venovať úprave vody patričnú a pravidelnú pozornosť.

Existuje viacero alternatív, ako správne a efektívne upraviť vodu. Každé zariadenie je špecifické a potrebuje pre svoju správnu činnosť iný stupeň tvrdosti vody.

Ponúkame viacero typov zariadení na úpravu vody, od jednoduchých manuálnych zmäkčovačov až po ucelené automatické riešenia úpravy vody navrhnuté na mieru pre Vašu prevádzku, ku ktorým zabezpečujeme aj odbornú montáž.

Napíšte nám

Ste pripravení otvoriť si kaviareň ?

Ste pripravení otvoriť si kaviareň ?

Kontakt
Zavrieť